Pridružite se našem #colorblasted izazovu!

#colorblasted izazovu!

#getcolorblasted koristeći naš novi #colorblaster njegujući pigmentirani regenerator koji se ispire, a dolazi u 8 filter-friendly nijansi. Objavite svoju fotografiju na Instagramu koristeći hashtag #colorblasted i #SimplySmarter za mogućnost osvajanja putovanja na snimanje Indola kolekcije za Jesen/Zimu.

#getcolorblasted i osvojite…

img_contest

…putovanje na iduće Indolino snimanje za novu #streetstyle kolekciju Jesen/Zima!

Jeste li pronašli svoju savršenu #colorblaster nijansu? Odlično, sada samo pratite korake niže kako biste sudjelovali u #getcolorblasted izazovu* i dobili priliku biti objavljeni na službenim društvenim mrežama!

Svi se mogu pridružiti #getcolorblasted izazovu, ne samo frizeri. Na Instagramu objavite fotografiju looka za koji ste koristili jednu od #colorblaster nijansi i označite hashtagove #getcolorblasted i #SimplySmarter.

Potpune prijave će pregledati dvočlani žiri koji će izabrati pobjednike na temlju njihove kreativnosti i vještina. Dva izabrana pobjednika, jedan frizer i jedan klijent, zajedno će otputovati na iduće snimanje Indoline #streetstyle kolekcije Jesen/Zima gdje će imati posebnu priliku zaviriti iza kamera!

 

*Provjerite uvjete i izjavu o privatnosti za #getcolorblasted izazov.

Pridružite se i osvojite

img_step01

#1 Podijelite svoju fotografiju

Objavite svoju fotografiju na Instagramu uz sljedeće hashtagove: #getcolorblasted i #SimplySmarter


img_step02

#2 Glasanje

Naš profesionalni žiri kojeg čine Aliona & Denis, ocjenit će sve prijave.


img_step03

#3 Pobijedite

Dva najbolja kandidata imat će priliku prisustvovati idućem Indolinom snimanju za #streetstyle kolekciju Jesen/Zima!


Upoznajte Žiri!

img_jury

Aliona Davy je frizerka koja je postala blogerica, a London smatra svojim domom. Najsretnija je kada spaja svoju ljubav prema najnovijim uličnim stilovima sa entuzijazmom koji osjeća prema kosi. Upravo je njezina strast za kreativnim stvarima, zaslužna za nastanak vrlo uspješnog Instagram profila gdje redovito dijeli svoje stilske savjete.           

Denis Shefel je kolorist iz Rusije. Njegova predanost Indoli svijetu koloracija značila je samo jedno - morali smo ga prozvati Indola ambasadorom za Rusiju. Kako biste vidjeli njegove predivne koloracijske kreacije, pogledajte njegov Instagram profil.

  • Colorblaster01_Thumbnail01
  • Colorblaster07_Thumbnail01
  • Colorblaster03_Thumbnail01
ColorblasterOverview

Novi #colorblaster

Novi Indola #colorblaster njegujući pigmentirani regeneratori koji se ispiru, nude 3 tipa transformacije: 

1 - Pastelno do intenzivno toniranje

2 - Trenutno osvježenje boje

3 - Trenutna neutralizacija

#colorblaster vam omogućava da se izrazite uz jednostavnu njegu kose. Stoga, nemojte čekati! Izaberite svoju omiljenu nijansu: Clarendon (plavi), Juno (neutralizator), Mayfair (crveni), Willow (ružičasti), Valencia (mint-zeleni), Lark (srebrno-sijedi), Crema (zlatni blond) or Sierra (čokoladno smeđi).

Želite li kupiti ovaj proizvod? Kontaktirajte odmah
Podijelite ovu stranicu

Kako kreirati look

img_howto01

Korak 1:

Provjerite dubinu boje: što je kosa svjetlija, postići ćete bolje rezultate s #colorblaster pastelnim nijansama. Zatim, šamponirajte kosu kao i inače.


img_howto02

Korak 2:

Izaberite i nanesite jednu od 8 nijansi na mokru kosu. Ostavite #colorblaster na kosi 2-10 minuta prije ispiranja. Nemojte se bojati istinski izraziti!


img_howto03

Korak 3:

Isperite kosu nakon regeneratora kao i inače (nema potrebe za nanošenjem šampona). Svaka aplikacija može trajati do 10 pranja, ovisno o stanju kose i boji baze.