#indolaselected

Upoznajte naš tim #indolaselected! Cijelu 2021. godinu uronjeni su u svijet INDOLE i okreću se najnovijim #hairtrends na društvenim mrežama. Zapanjujući blonde lookovi, šareni pastelni i korisni #SmartTips samo su neke stvari kojima se možete radovati. Obavezno pratite @shefeldenis, @hairbylynndy i @sita_zoroa na Instagramu za najnovije vijesti i edukacije. Neke ekskluzivne sadržaje vidjet ćete i na Instagramu putem @indola!

Posljednji event

veljače 2020

Main Newsflash Image

Posljednji event

Jedna riječ koja opisuje ovaj event je ZABAVA. Neke od uzbudljivih aktivnosti pripremljene za internacionalni team influencera: jedan na jedan učenje između našeg brend ambasadora Andy Smitha i Irene, vođena tura kroz naš Odjel istraživanja i razvoja, a šlag na kraju bila je njihova vlastita interpretacija naših predivnih Street Style lookova iz proljetne i ljetne kolekcije,nakon čega je uslijedilo snimanje u Drillingu, Hamburg. Lynndy i Sita kreirale su svoju verziju looka Stand Out Camo koristeći blockbuster tehniku colourblocking, dok je Denis pokazao svoje koloracijske vještine na looku Cut That Out.

Archive

  • 2020
    • veljača

Novi influencer

Selected_Denis

Denis

Talentirani kolorist, vlasnik salona i lokalni Indola ambasador te edukator iz Moskve. Rus Denis Shefel pridružio se #indolaselected ekipi drugu godinu zaredom i od njega možemo očekivati impresivne koloracijske rezultate koje također ponosno dijeli i na svom Instagram profilu.


Selected_Lynndy

Lynndy

Lynndy Rolfe je nagrađivana frizerka i stilistica te britanski Master barber iz Northamptona, Velika Britanija. Poznata po svojoj pozitivnosti, radnoj etici i odlučnosti, Lynndy je postala zvijezda u usponu u ovoj industriji, istovremeno razvijajući strast za edukaciju i podučavanje.


Selected_Sita

Sita

S više od 20 godina frizerskog iskustva, Irene je sudjelovala u mnogobrojnim projektima - od kazališta, TV-a i editorijala, do modnih revija i tehničkih treninga. Uz to, ona je kolorist stručnjak s fantastičnim Instagram profilom na kojem predstavlja svoje kreacije i stručnost.