#indolaselected

img_header

Predstavljamo vam #indolaselected – naš prvi međunarodni influencer tim! Četiri iznimno talentirana frizera iz Nizozemske (Randy), Rusije (Denis), Španjolske (Raquel) i Velike Britanije (Lynndy), uronit će u svijet Indole i naših inovativnih proizvoda. Slijedeći ključnu ideju naše jedinstvene INDOLA Street Style kolekcije, naši će influenceri dati svoj pečat na svaki trend te sve povezano s modom i stvaranjem #SimplySmarter lookova. #indolaselected članovi tima će imati izravan pristup Indola stručnjacima te će proći obuku o izgradnji svoje digitalnog branda s ciljem razvijanja svog znanje i stručnosti, prilikom kreiranja impresivnog sadržaj za Indola obožavatelje.

img_influencer

Upoznajte naše ambasadore

Zajedno s timom #indolaselected radit će naši globalni ambasadori Andy Smith i Paddy McDougall. Andy i Paddy će timu biti na raspolaganju kao mentori, nudeći savjete o rekreaciji #StreetStyleCollection lookova te surađivati na implementaciji novih trendova.

blogger_big_paddy
blogger_mobile_paddy1

Paddy

Colourist

Paddy splits his time between salon life back in Glasgow at the multi award winning Rainbow Room International and travelling the world’s fashion capitals. He has worked under session legend, Duffy; as well as styling, cutting and colouring hair for brands such as Saint Laurent, Louis Vuitton, Rick Owens & Marni.


blogger_big_andy
hairdresser_big_mobile_andy

Andy

Stilist

Andy vodi svoj tim svojom opsesijom prema oblicima i strukturama kako bi stvorili nenadmašan stil za svakog klijenta. Njegov je rad objavljen u kultnim časopisima, uključujuću Vogue, zbog čega je postao neizbježan na modnim tjednima diljem svijeta.


#indolaselected Street Style Berlin Event 

Naš talentirani #indolaselected tim prilikom posljednjeg susreta izašao je na gradske ulice Berlina gdje su proveli dva prekrasna dana! Prvi dan posvetili su otkrivanju 'vibre' gradskih uličnih stilova, a u potrazi za inspiracijom za kreiranje frizura posjetili su i mnoga poznata trendi mjesta. Kako bi na najbolji način zaključili prvi dan, tim je dobio određeni budžet i nekoliko sati za shopping kako bi kupili savršene street style komade koji će upotpuniti frizuru modela. Drugog je dana akcija tima premještena u simpatični 'Double Studio' u Kreuzbergu. Ovdje je tim iskoristio inspiraciju iz prethodnog dana kako bi stvorio upečatljive frizure i naglasio odabrane outfite. Nakon što je čarolija u salonu dovršena, uputili su se na ulice za modno snimanje. S kreacijama kao što su Scandinavian Blonde i Iced Jam, puno ćete toga zavoljeti od #indolaselected tima u Berlinu. Uvjerite se sami!

file


file


file


file


file


file