#indolaselected

Nova generacija naše #indolaselected ekipe je tu! Oni će 2020. godinu provesti uranjajući u Indola svijet, istovremeno pružajući svoj doprinos za sve povezano s uličnim stilom i ed(you)kacijom. Mjesečne ažurirane vijesti, interpretacije naše Street Style kolekcije, kao i zapanjujući blond lookovi, samo su neke od stvari kojima se možemo veseliti. Obavezno pratite @shefeldenis, @hairbylynndy i @sita_zoroa na Instagramu i provjerite naš YouTube kanal indolaofficial za najnovije vijesti ovwe ekipe te ed (you)kacijske novosti.

Posljednji event

veljače 2020

Main Newsflash Image

Posljednji event

Jedna riječ koja opisuje ovaj event je ZABAVA. Neke od uzbudljivih aktivnosti pripremljene za internacionalni team influencera: jedan na jedan učenje između našeg brend ambasadora Andy Smitha i Irene, vođena tura kroz naš Odjel istraživanja i razvoja, a šlag na kraju bila je njihova vlastita interpretacija naših predivnih Street Style lookova iz proljetne i ljetne kolekcije,nakon čega je uslijedilo snimanje u Drillingu, Hamburg. Lynndy i Sita kreirale su svoju verziju looka Stand Out Camo koristeći blockbuster tehniku colourblocking, dok je Denis pokazao svoje koloracijske vještine na looku Cut That Out.

Archive

  • 2020
    • veljača

Novi influencer

Selected_Denis

Denis

Talentirani kolorist, vlasnik salona i lokalni Indola ambasador te edukator iz Moskve. Rus Denis Shefel pridružio se #indolaselected ekipi drugu godinu zaredom i od njega možemo očekivati impresivne koloracijske rezultate koje također ponosno dijeli i na svom Instagram profilu.


Selected_Lynndy

Lynndy

Lynndy Rolfe je nagrađivana frizerka i stilistica te britanski Master barber iz Northamptona, Velika Britanija. Poznata po svojoj pozitivnosti, radnoj etici i odlučnosti, Lynndy je postala zvijezda u usponu u ovoj industriji, istovremeno razvijajući strast za edukaciju i podučavanje.


Selected_Sita

Sita

S više od 20 godina frizerskog iskustva, Irene je sudjelovala u mnogobrojnim projektima - od kazališta, TV-a i editorijala, do modnih revija i tehničkih treninga. Uz to, ona je kolorist stručnjak s fantastičnim Instagram profilom na kojem predstavlja svoje kreacije i stručnost.