#indolaselected

Upoznajte naš tim #indolaselected! Cijelu 2021. godinu uronjeni su u svijet INDOLE i okreću se najnovijim #hairtrends na društvenim mrežama. Zapanjujući blonde lookovi, šareni pastelni i korisni #SmartTips samo su neke stvari kojima se možete radovati. Obavezno pratite @shefeldenis, @abigail_jarrold , @sita_zoroa i @urbanstudio_kumurov na Instagramu za najnovije vijesti i edukacije. Neke ekskluzivne sadržaje vidjet ćete i na Instagramu putem @indola!

Posljednji event

siječnja 2022

Main Newsflash Image

Blond maraton - Siječanj 2022.

#indolaselected se vratila sa svojim timom influencera i pružaju vam autentičnu inspiraciju u stvarnom vremenu koju će vaši klijenti voljeti. Ovu godinu smo započeli s dva nova člana, Abbey i Mile. Radili su zajedno s našim blond stručnjakom Denisom i kreativnim talentom za boje Sitom (s različitih lokacija u Ujedinjenom Kraljevstvu, Španjolskoj, Grčkoj i Rusiji) kako bi vam donijeli blond izgled koji morate isprobati ovo ljeto. Događaj se fokusirao na naš NOVI holistički Blonde Expert Color + Care asortiman koji će vam osigurati da postanete #AbsoluteBlondeExpert. Denis, Abbey, Mile i Sita postigli su fantastične rezultate koristeći proizvode na svojim modelima - i jedva čekamo da ih isprobate na svojim klijenticama i podijelite svoje rezultate s nama na društvenim mrežama!.

rujna 2021

Main Newsflash Image

Commercial Services - September 2021 

Commercial Services - September 2021  Our #indolaselected influencer squad gathered in September but this time from different locations in the UK, Spain and Russia to bring us the most vibrant and creative Autumn looks that your clients will love. The event focused on showcasing quick and commercial looks for in-salon services, and there is nothing better than our Indola Color Style Mousse to immediately transform both hair colour and style. To spice up Autumn, the team used our Permanent Caring Color range to create edgy and creative hair colours to inspire you. Lynndy, Denis and Sita achieved fantastic results using Indola CSM and the PCC range on their models and we can’t wait for you to try them on your clients and share your results with us on social media.

veljače 2020

Main Newsflash Image

Posljednji event

Jedna riječ koja opisuje ovaj event je ZABAVA. Neke od uzbudljivih aktivnosti pripremljene za internacionalni team influencera: jedan na jedan učenje između našeg brend ambasadora Andy Smitha i Irene, vođena tura kroz naš Odjel istraživanja i razvoja, a šlag na kraju bila je njihova vlastita interpretacija naših predivnih Street Style lookova iz proljetne i ljetne kolekcije,nakon čega je uslijedilo snimanje u Drillingu, Hamburg. Lynndy i Sita kreirale su svoju verziju looka Stand Out Camo koristeći blockbuster tehniku colourblocking, dok je Denis pokazao svoje koloracijske vještine na looku Cut That Out.

Archive

  • 2022
    • siječanj
  • 2021
    • rujan
  • 2020
    • veljača

Novi influencer

Selected_Denis

Denis

Talentirani kolorist, vlasnik salona i lokalni Indola ambasador te edukator iz Moskve. Rus Denis Shefel pridružio se #indolaselected ekipi drugu godinu zaredom i od njega možemo očekivati impresivne koloracijske rezultate koje također ponosno dijeli i na svom Instagram profilu.


New_Influencers_Abigail

Abbey

Abbey Jarrold je profesionalna frizerka iz Surreya u Ujedinjenom Kraljevstvu. Obuku i školovanje završila je u Chelseau, a karijeru je započela u salonu u Guildfordu. Proputovala je svijet kao desna ruka velikog Indoliniog ambasadora Andya Smitha na njegovim brojnim snimanjima, modnim revijama te brojnim kampanjama. Abbey je danas ambasadorica Indole u Ujedinjenom Kraljevstvu i nedavno je postala počasni #indolaselected član. Završila je s dizajniranjem vlastitog studi salona gdje radi kao freelancerica.


Selected_Sita

Sita

S više od 20 godina frizerskog iskustva, Irene je sudjelovala u mnogobrojnim projektima - od kazališta, TV-a i editorijala, do modnih revija i tehničkih treninga. Uz to, ona je kolorist stručnjak s fantastičnim Instagram profilom na kojem predstavlja svoje kreacije i stručnost.


New_Influencer

Mile

Mile je u frizerskoj industriji već 17 godina. Obrazovanje i prve frizerske korake započeo je školovanjem u London nakon čega je nastavio graditi brojna iskustva radeći u brojnim salonima i na projektima po svijetu. Već 10 godina vlasnik je svog salona, a njegova najveća strast su edukacije. Kao regionalni ambasador Indole i član EECA tima ima mogućnosti dijeliti svoje znanje s drugima i voditi brojne seminare, edukacije i snimanja.