ed(you)kacija

Samo za vas

Naučite kako kreirati kultne lookove koristeći smart online edukaciju, inspirativne tutorijale za salonske tehnike koje morate usvojiti, inovativne formule proizvoda i senzacionalne nove boje koje otvaraju vrata u novi svijet kreativnosti. #SimplySmarter

Education_2360x12661

Sjećate li se kako ste se osjećali kad se prvi put nekoga šišali? Vrlo vjerojatno ste osjećali veliko uzbuđenje pomiješano sa strahom da stvari neće ispasti dobro i da će klijent biti nezadovoljan. 

No, kada ste završili, taj osjećaj ponosa i spoznaja da ste uspješno završili, bili su fantastični.

Sada, nekoliko godina poslije, vaša frizerska karijera napredu, a vi postajete osoba koja zna sve o svakom aspektu svog posla ili postajete specijalist u šišanju ili koloraciji.

Neovisno o putu koji izaberete slijedite, jedina konstanta na koju ćete nailaziti kroz cijelu svoju karijeru je ...

bubnjeve, molim - EDUKACIJA.

Bez vaše volje i posvećenosti učenju novih frizura, koloracija i stilova, nikada ne možete u potpunosti ostvariti svoj puni potencijal.

Mi u Indoli vjerujemo da bi učenje trebalo biti informativno i zabavno, bez žargona i naklapanja, zato smo edukaciju nazvali:

ed(you)kacija

Zašto? Jer je naš cilj, staviti VAS (you) u središte svega što radimo. U potpunosti razumijemo da želite učiti pod svojim uvjetima, gdje i kada želite, 24/7 ako tako odlučite. Zato je naš moto - Simply Smarter (Jednostavno pametniji). Kako biste dobili uvid u našu ed(you)kaciju i vidjeli što sve nudimo, samo kliknite ovdje.

Prednost

Saznaj više

Education_366x196_011

Karakteristike

Iz ulica u salone – komercijalni lookovi, vrlo nosivi i 100% prikladni za rekreiranje.


Pogledajte video
Education_366x196_021

Otkrijte kreativnost

U današnje doba smo vi vrlo zauzeti, zbog toga pružamo 24/7 online podršku koja vam omogućava da budete informirani i učite kada i gdje to želite!


Pogledajte video
Education_366x196_031

Skupite iskustvo

Jednostavni tutoriali koje su kreirali frizeri za frizere. Prikupite više znanja našim online Korak po korak edukacijskim materijalima.


Pogledajte video