NOVOSTI! Ovo je nova Ed(you)kacija za vas!

Dobrodošli u našu rubriku mjesečnih novosti i zabavne edukacije!

Pridružite se #indolaselected ekipi koja će vas stručno educirati i povesti na mjesečno putovanje na kojem ćete otkriti nove salonske tehnike koje će rasplamsati vašu maštu i stručnost. Naša ed(you)kacija će biti ovdje za vas u potpuno novom segmentu gdje možete pronaći kompletne 'korak po korak' tutorijale i članke o trendi tehnikama, kao i stručne savjete. Pratite svoje #indolaselected miljenike na našim društvenim mrežama, kanalima i pronađite sve Ed(you)kacijske novosti u ovom segmentu, svaki mjesec. Imat ćete sve! Šišanje, koloracije i naravno, styling!

travnja 2020

Main Newsflash Image

BLONDING CRAFT: moderno nanošenje

Jeste li ikada poželjeli ubrzati svoje koloracijske usluge? Naša nova tehnika slobodne ruke namijenjena je generaciji INDOLA kolorista koji žele stvoriti transformativne lookove i uštedjeti na vremenu! Trend apliciranja balayage-a tehnikom slobodne ruke nastavit će se i kroz 2020. Otkrijte kako će usavršavanje ove tehnike skratiti vrijeme vaših tretmana napola, a vaši klijenti će objavljivati selfije direktno iz vašeg salona.… Ljepota dualne aplikacije… Sada možete postići predivni efekt podignutog korijena u samo dva jednostavna koraka: Prvo, budite kreativni prilikom bojanja sekcija koristeći našu Blonde Expert liniju Možete odabrati širinu, razmak i mjesto nanonešnja kako biste kreirali različite efekte, u skladu sa željenim lookom vašeg klijenta! Ako vaš klijenti želi svijetli look, jednostavno radite horizontalno ili za difuzni look, krenite začešljavati pramenove. Kada im osušite kosu, vaši će klijenti biti oduševljeni savršenim stapanjem boja nakon usluge toniranja. Sljedeće, utapkavanje. Vrijeme je za korištenje mašte i prilagođavanje rezultata prema željama klijenta. Ili radite od korijena naniže za življi balayage look ili prekočite to u potpunosti i radite u horizontalnim sekcijama.. Blonde specijalist i #indolaselected kreativni član tima, Denis Shefel (@shefeldenis), odabire PCC nijanse s 4% razvijačem i zatim dodaje Transformator boje s omjerom miješanja 1:1:0.5 kako bi usavršio tehniku utapkavanja. Transformator boje pretvara PCC nijanse u demi-permanentne boje kako bi izblendao savršeno sve linije. Odličan način za dualnu aplikaciju. Vizualna kontrola tonera je ključna, ali uvijek se možete osloniti na savršen koloracijski rezultat i predivan sjaj. Pogledajte tutorijal i naš vodič korak po korak, kao vizualnu referencu. Uz ove jednostavne tehnike koje štede vrijeme, vrijeme je za malo "mixanja" i unaprijeđenja vašeg koloracijskog poslovanja.
Newsflash 2020
Denisov stručni savjet
„Korištenje demi - permanentne boje za toniranje kose nakon apliciranja balayage-a tehnikom slobodne ruke moja je omiljena tehnika. Osigurava vibrantnost kose i njen sjaj sve do sljedećeg posjeta klijenta”

svibnja 2020

Main Newsflash Image

BLONDE LJEPOTA: Konturiranje

Zabavno! Vibrantno! Odvažno! Neka konturirani pramenovi govore sami za sebe… Znamo da volite pomoći svojim klijentima da prigrle posljednje trendove. Ovog proljeća, donosimo vam retro klasična, blond konturiranja, ali uz dozu dramatičnog twista! Novo desetljeće traži nove lookove, a najbolji način za to je osvježavanje face framing pramenova iz 90-ih. Ponovo su u modi i vaši će ih klijenti obožavati, kao i njihovu različitost te utjecaj! Od Ginger Spice do Beyoncé – tajna iza pramenova! Od trenutka kada je Ginger Spice zakoračila na pozornicu, djevojke su povezivale njezine face-framing plave pramonove sa samopouzdanjem i odlučnošću da se život živi punim plućima. Sada konturiranje pruža mogućnost da se vrati taj 'girl power' za nove generacije. Odvažne boje šalju snažnu poruku o unutarnjoj snazi i otpornosti. Dok je balayage bio suptilni nekonformizam, ovaj trend otvoreni govori ‘2020 je moja!’ Ne čudi stoga da je ovaj stili postao rapidno popularan među američkim celebritijima koji rutinski kreiraju vlastita pravila, poput Beyoncé. Nagrađivana frizerka i članica #indolaselected kreativnog tima Lynndy Rolfe (@hairbylynndy), doživjela je da se trend širi iz Londona u top salone širom svijeta. Ona preporučuje Blonde Expert izbjeljivač u puderu kako bi se postiglo 8 razina posvjetljivanja i impresivna koloracijska čistoća, uz osnaživanje veza u kosi i minimalno pucanje. Look nije limitiran samo na blonde pramenove – možete biti kreativni i prilagoditi konturiranje licu klijenta koji želi stil savršen za insta ljeto! Otkrijte potencijal konturiranja uz našu Ed(you)kaciju:
Newsflash 2020
Lynndyin stručni savjet
"Volim začiniti svoje blonde boje s dozom roze. Osvježite svoje tehnike s trendi nijansom i tradicionalnu uslugu pramenova podignite na novu razinu"

Archive

  • 2020
    • travanj
    • svibanj