SSC Jesenski lookovi 2020

Vrijeme je da se pozdravimo sa dugim danima opuštanja na suncu i pozdravimo s novom sezonom oštrih boja visokog sjaja i strukturiranih novih frizura. Ali naša dva looka nisu samo puka formalnost, zabavni su, neustrašivi i kao i uvijek inspirirani uličnim stilom. Izgleda da nova sezona kombinira jesenske boje s hladnim novim oblicima - strukturirani su od ljetne mekoće, ali ipak razigrani i super laskavi. A naša panelling tehnika omogućuje vam kreiranje shimmer nijansi. U modnom smislu, u fokusu su jakne i traperice posuđene od dečki, a nošene predimenzionirano i opušteno - nose se zabavne upečatljive boje zajedno sa sivom i neutralnom

autumn_sub_panelling01_L

Panelling Look 1

U ovom se looku panelling tehnika poigrava s prirodnim nijansama jeseni i dodaje dodir nijansi toffee i meda. A nježna paleta boja naglašena je šiškama i face framingom. Šišanje ima snažan okvir lica i raščupane krajeve sa srednjim dijelom i dvoslojnim dijelom kako bi zadržala razigranu siluetu. Kosa je glatka i uglađenog izgleda, a pritom je svježa i buntovna.


Preuzmite ovaj look
autumn_sub_panelling01_S
autumn_sub_panelling02_L

Panelling Look 2

Ovaj look crpi svoju inspiraciju iz jeseni, a panelling tehnika stvara savršen spoj komplementranih ili kontrastnih boja kako bi se postigao svjetlucavi multitonalni efekt. Tople nijanse stvaraju zanimljivu paletu suptilnih, ali prisutnih boja. Arhitektonska inspiracija daje prilagođeni oblik i moderan rez s predloženim okruglim rubovima koji zadržavaju boju u fokusu. Stil je gladak i zaobljen, bez vidljivih prolaza kako bi u potpunosti pokazao boju sprijeda.


Preuzmite ovaj look
autumn_sub_panelling02_S

Get the

Indola Mini Magazine