Naša filozofija

Naša Street Style kolekcija nadahnuta je stvarnim nevjerojatnim stilovima i modom koja se može naći na ulicama širom svijeta. Zatim ih naša kreativna ekipa frizera i modnih stilista interpretira u look koji lako možete reproducirati za svoje klijente. Istovremeno ćemo vas također informirati o najnovijim trendovima u boji, šišpanju i tehnici, tako da će vaš salon biti omiljeno odredište.

img_CreaticeCrew

Najnoviji trendovi naše kreativne ekipe

Naša stručna ekipa za kosu i modu dobiva stvarnu inspiraciju na ulicama svijeta koje snimaju i rekreiraju u najnovije must-have lookove


img_LatestTechniques

Najnovije blockbuster tehnike

Vrhunska ovogodišnja tehnika boja nadopunjena je sezonskim tehnikama šišanja i savjetima za oblikovanje


img_LatestCommercials

Najnovije komercijalne usluge

Mogućnosti sezonskih usluga koje su temeljene na izuzetno komercijalnom i otmjenom izgledu koji se lako mogu prilagoditi i rekreirati u svakodnevnoj stilskoj ponudi


Why choose SSC for your salon? ​

"Naša Street Style kolekcija posebno je stvorena da nadahne vas i vaše klijente. Trendovi dolaze ravno s ulice, a zatim ih naša ekipa transformira u frizure i stilove koje je lako reproducirati i pružiti zapanjujuće rezultate svojim klijentima. Svaki sezona donosimo vam najsuvremeniji izgled, tehnike i stilove koje možete prenijeti svojim klijentima.

 

I dalje će se vraćati češće jer ćete biti prvi salon u vašem području koji će znati najnovije modne trendove u kosi. Učinite da se vaš salon istakne od ostalih upotrebom upečatljivih tehnika šišanja i bojanja te dalje razvijajte svoje vještine kao stilista kojeg svi žele na brzom biranju. "