SSC Spring looks 2020

Kako se priroda budi, mi ronimo u ocean, a zatim se kamufliramo u naše proljetne lookove Under The Sea i Stand Out Camo. Morat ćete probuditi sirenu u sebi za naš Under The Sea look gdje nabori i lepršave suknje te sjajne biserne tkanine aludiraju na oceanski život. Stand Out Camo ne ističe vojnički uzorak, već stavlja fokus na zaigranu i modernu interpretaciju kamuflažnog uzorka koji je transformiran kako bi se osigurali da se nikad nećete stopiti s pozadinom.

spring_UnderTheSea_L
spring_UnderTheSea_S

Blocking tehnika unutar

Under The Sea trenda

Odlutajte uz ovaj proljetni trend na moru lepršavih suknji i nabora. Koristite bijele školjke i bisere modne dodatke, uz tirkizne šljokice kako biste dobili iluziju ljetvice. Blijedo plavi, zeleni i svjetli pješčani tonovi uz rozu su ključni, ali izbjegavajte crne "statement" dodatke jer će preuzeti look. Što se tiče kose, poanta looka je prihvaćanje novih pogleda na svijet i mladenačkog bunta blokirajući prirodne duboke smeđe tonove za kreiranje vjerodostojnog looka šišanjem koje će dati opuštenu fluidnu pokretljivost.


Preuzmite ovaj look
spring_UnderTheSea_M
spring_StandOut_Male_L
spring_StandOutCamo_Male_S

Blocking tehnika u

Stand Out Camo za njega

Zaboravite na uklapanje u masu ovog proljeća jer su istaknuti kamuflažni vojnički uzorci novi ključni komadi za "statement" stil odijevanja. Ovi su se uzorci transformirali, a blatno smeđa i zelena zamijenjene su svježim, živopisnijim bojama. Kod uličnog stila ne radi se o uklapanju, već o izdvajanju iz gomile i prihvaćanju novih pogleda na svijet. Kosa je sirova, ali uz neodoljivi sjaj i kvalitetu. Styling ima elemente grungea što stvara mat, istinski muški look.


Preuzmite ovaj look
spring_StandOutCamo_Male_M
spring_StandOut_Female_L
spring_StandOutCamo_Female_S

Blocking tehnika u

Stand Out Camo za nju

Zaboravite na uklapanje u masu ovog proljeća jer su istaknuti kamuflažni uzorci novi ključni komadi za "statement" stil odijevanja. Nekada je bio rezerviran isključivo za muške, a danas je kamuflažni uzorak doživio transformacijuu obliku ženstvenih tonova koji odgovaraju glamuroznom ukusu elite uličnog stila. Ovaj trend ne ističe vojnički uzorak, već stavlja fokus na zaigranu i modernu interpretaciju kamuflažnog uzorka. Kosa je mladenački kratka i svježa s razigranim duljinama. Dodavanje blokirajuće boje kreira prelijevajući, višeslojne pastelne boje koje vrište proljeće.


Preuzmite ovaj look
spring_StandOutCamo_Female_M

Get the

Indola Magazine