SSC ljetni lookovi 2020

Ljeto je, i naš kreativni tim iskoristio je visoke temperature i plavo nebo kao inspiraciju za kreiranje Kooky Crafts i Cut That Out lookova. Colourmelting tehnika se koristi na kosi u oba slučaja kako bi se postigle prirodne blond nijanse. U modnom smislu, Kooky Crafts kombinira pletiva s ručno izrađenim gumbima. A za Cut That Out imamo odjevne komade koji pokazuju najbolji modni dodatak koji imate - vašu kožu.

summer_KookyCrafts_L

Colormelting u looku

Kooky Crafts

Colourmelting tehnika korištena u ovom looku razlikuju se od balayage i ombre tehnike jer se boja "spuša" kaskadno od korijena do vrhova, kreirajući savršen rang boja bez ikakvih mrlja. I to vam pomaže postići savršenu ravnotežu svijetlih, sjajnih i prirodnih refleksija za ljeto. Odjeća je taktilnija uz ručno izrađene modne dodatke što daje na dojmu iskrenosti. Umjetnička vibra se postiže kombiniranjem s remenjem, kooky metalnim dodacima i gumbima.


Preuzmite ovaj look
summer_KookyCrafts_M
summer_KookyCrafts_S
summer_CutThatOut_L

Colourmelting u looku

Cut That Out

Stapanje boja, bilo harmonično ili kroz potpun kontrast utjecajno je samo po sebi, no ovaj look dovodi to do potpuno nove razine kako se odmičemo od konvencionalnog i kreiramo svijetlije nijanse na korijenu, a tamnije na vrhovima uz besprijekornu tranziciju. Dodatak električno toplih bakrenih tonova, namjeran su način kreiranja vibrantnosti i pokreta. Odjeća ima izrezane dijelove kako biste mogli pokazati svoj najbolji modni dodatak - svoju kožu. A za look koji "vrišti" 90-e, odaberite između bijele, sive, crne i boje pjeska. Dobit ćete minimalistički rezultat s maksimalnim efektom.


Preuzmite ovaj look
summer_CutThatOut_M
summer_CutThatOut_S

Get the

Indola Magazine