Naša kreativna skupina

Globalni tim za kosu i modu

Volimo otkrivati i pronalaziti inspiraciju u stvarnom životu na ulicama diljem svijeta. Blisko surađujemo s našim globalnim ambasadorima za modu i kosu kako bi pronašli najnovije trendove i tehnike za boju diljem cijelog svijeta, oblikujući ih u jednostavne, besprijekorne lookove spremne za nošenje.

blogger_big_paddy_1x
blogger_small_paddy02_1x
blogger_mobile_paddy

Paddy

Stilist za kosu

Paddy dijeli svoje vrijeme između Glasgowa gdje radi na međunarodnom festivalu Rainbow Room i između putovanja po svjetskim modnim metropolama. Radio je za legendu sesije, Duffyja; a osim toga, stilizirao je, šišao i bojao kosu za brendove kao što su Saint Laurent, Louis Vuitton, Rick Owens i Marni.


Pročitajte više
blogger_big_andy_1x
blogger_small_andy02_1x
blogger_mobile_andy

Andy

Stilist za kosu

Andyjeva ljubav prema kickboxingu vidljiva je i u frizerskom poslu. U posljednjih 15 godina njegovo karakteristično precizno šišanje i prirodne styling vještine vodili su ga diljem svijeta. Njegovi edgy modni lookovi na revijama i kreativnost u radu za editorijale i komercijalna snimanja uvijek su inspiracija onima oko njega.


Pročitajte više
blogger_big_christopher_1x
blogger_small_christopher02_1x
blogger_mobile_christopher

Christopher

Modni stilist

Christopher je stilist i novinar iz Londona. Nekada pravnik, studirao je pravo na Sveučilištu u Yorku, a onda je odlučio promijeniti profesiju i upisao MA Fashion u Central Saint Martinsu. Njegovi radovi odveli su ga svugdje po svijetu, a imao je priliku oblačiti Naomi Campbell, Monicu Bellucci, Helenu Christensen, Poppy Delevingne i još mnoge druge.


Pročitajte više