SSC J/Z 22

Jesen dolazi sa svojim prekrasnim izborom smeđih, crvenih i narančastih tonova koji dočaravaju promjenu raspoloženje i možda putovanje. Naša dva nova looka za jesen 2022. - The Disruptive Red i The Feathered Pixie - probudit će u vama unutarnjeg nomada i odvesti vas na drugo mjesto. Oni su inspirirani kulturnim korijenima i folklorom i trebali bi u vašim klijentima istaknuti nomada.

The Artisan Craft

Ovaj multidimenzionalni otmjeni blon look oživljen je različitim nijansama pastelnih blond boja. Otkrijte suptilne stilske varijacije Artisan Crafta stvorene kombinacijom teksture, malih pletenica i  riblje pletenice. Topla i udobna karirana suknja ključni je dio ovog looka. Savršeno se upotpunjuje sa šik čizmama.

The Artisan Craft Look 2
The Artisan Craft Look 1

The Rusty Texture 

Ova frizura s različitim nepovezanim slojevima idealna je za žene i muškarce.Kreativni raspored boja i aplikacije različitih bakrenih i crvenkastih nijansi naglašava teksturu ove razbarušene kratke frizure.

The Rusty Texture Look 2
The Rusty Texture Look 1

The Disruptive Red

Otkrijte kako izgleda tamniji korijen koji se preljeva u jesensko crvenu dužinu s balayage efektom bez izbjeljivanja kose. Ravni vrh kose s puno kovrčave, poletne teksture kroz dužinu osnažuje stil.

The Feathered Pixie

Mladalački energična, vrlo kratko ošišana kosa s razigranim detaljima. Oštri vrhovi i nepravilna tekstura naglašeni su korištenjem različitih proizvoda za stiliziranje.

Nabavite

Indola magazin