SSC S/S 23

Predstavljamo Odu boji. Jer mi udišemo boju kao i vi. A naše putovanje bojama vodi nas od zemljanih, komercijalnih tonova do hrabrih, ekstravagantnih izjava! ​

Boja je način na koji komuniciramo, kako povezujemo našu zajednicu. Boje odražavaju naše stavove i ponašanja, a upravo na taj način želimo izgraditi emocionalnu vezu sa svim istinskim ljubiteljima boja. ​

Vjerujemo u moć boja. Kako dajete izjavu svojim odabirom boje. Kako izražavate sebe. ​

Boja nema poseban jezik to je komunikacija između zemalja, kultura, generacija, spolova. ​

Igramo se bojama u harmoniji ili bojama u kontrastu. ​

Želiš li nam se pridružiti?

Dazzling Expression

The Graphic Expression spaja povijest i modernost kombinirajući odvažnu suvremenu frizuru i stari modni trend - traper. Koju ulogu ona ima? Elegantni holivudski kauboj, žena iz radničke klase iz 50-ih, motorist koji vozi svoj Harley? The Graphic Expression predstavlja sve to. Ona utjelovljuje i muževnu snagu i snažan ženski ukus. Boja kose naglašava tu pluralnost i dualnost snažnim žuto zelenim kontrastom u prednjem dijelu.

Graceful Brown

The Graceful Brown izražava dobrobit i ravnotežu kroz nježne tonove haljine, dok prodorna zelena torba dodaje energičnost. Kombinacija smeđih nijansi i zelene boje donosi smirenost prirode.

Joyful Refinement

The Joyful Refinement podsjeća na postpandemijsku potragu za novim i optimističnim. Zeleno predstavlja nadu, sreću i kreativnost. Plave sunčane naočale iz budućnosti daju dojam bjega od stvarnosti. The Joyful Refinement dokazuje da je boja univerzalni jezik koji prelazi generacije i oda je "sijedom ponosu".

Ruby Perfection

The Ruby Perfection predstavlja moć boja koje pružaju radost i energiju koju dijeli s drugima. Ovaj look emocionalno osvještuje radost i veselje. A baš o tome govori i Oda bojama.

Daring Lines

Karizma The Daring Linesa proizlazi iz paradoksa. Kratko ošišani dio jedne strane u sukobu je s drugom dugačkom dužinom kose. Lila nijansa izaziva crtu plavozelene, široke hlače suprostavljaju se gornjem dijelu. U istom duhu duga i sjajna kosa podsjeća na uobičajenu frizuru dok je kratko ošišana čini neobičnom.

Za više

inspiracije