SSK P/LJ 22

Ljeto je ovdje i vrijeme je da zablistate! Naša 3 ljetna looka - The Blonde Statement, The Short Honey Splash i The Subtle Edge osigurat će vašim klijentima lookove za kojima će se svi na ulici okretati i vratit će svježinu i radost svima. Oni su savršena nadopuna proljetnom lansiranju pomičući vintage inspirirane lookove u novom smjeru.

The Blonde Statement​

Otkrijte kako ova blond linija daje začin klasičnoj brineti. Retro inspirirana boja sa sjajnom djelomično lepršavom teksturom s prekrasnom i bogatom pramenovima kose. Ovo je savršen izgled inspiriran vintageom za ljetni dan u gradu.

The Short Honey Splash​

Prigušeni prijelaz od vanilija blond do elegantno smještenih toplijih tonova daje ovom asimetričnom looku nosiv svakodnevni dojam. Ljetni look koji morate imati sa suvremenim izgledom i laganim teksturiranim završetkom.

The Subtle Edge​

Ni smeđa ni blond. Ova moderna izlomljena tekstura s slobodnim potezima kista na prednjoj strani i prilagođenim rubovima daje grub i cool izgled s daškom retra. Nježno četkani preko blond dijelova unosi osunčani izgled u ovaj stil.

The French Bob

Obojen bezvremenskom smeđom bojom The Franch Bob je nadahnut klasičnim pariškim stilom i frizurom do brade sa srednje dugim vrhovima i kratki pramenovi na potiljku koji daju gradaciju teksturi i dodatno naglašavaju boju.

The 70s Copper Shag

Višedimenzionalni Copper Shag nadahnut je 70-ima koje su bile inspiracija za modernu verziju s velikim volumenom, prozračnim valovima i vibrantnim nijansama ovog modernog i veselog looka kojeg krase sjajne bakrene nijanse kose.

Nabavite

Indola magazin