Skip to Content

SSC A/W 23

Putovanje boja se nastavlja s našom najnovijom kolekcijom - jesensko-zimskog izdanja Godine boja. Dok laganim korakom ulazimo u novu sezonu, donosimo vam svjež pogled na Ode to Colour. Vibrantne nijanse i odvažan stav definirali su našu kolekciju za proljeće ljeto, koja sada poprima novi život, prilagođavajući se hladnim jesenskim vjetrovima i zagrljaju zime.

PEACH GRADATION

Ljeto je obilježio trend Dazzling Expression; a zimu Peach Gradation. Od hlača je postala suknja, no, traper je i dalje njezina inspiracija. Njezina je kosa pravo središte pozornosit s nijansama marelice koje simboliziraju nadu i osjećaj odvažnosti. Svojim kratkim zagonetnim pogledon poziva vas da joj se pridružite na ovom putovanju prepunom boja i zauzmete stav s odvažnom bojom i stilom.

BLUE INFINITY

Zauzmite odvažan stav uz The Blue Infinity - izbor boja koje utjelovljuju optimizam i kreativnost. Ovaj look privlači poglede, a nijanse boja su must-have ove sezone. Odbacite stereotipe o dugoj kosi i prigrlite vlastitu individualnost uz ovu neustrašivu boju sa stavom.

CANDY EDGE

Slatka simfonija boja. Zakoračite u središte pozornosti s ovim odvažnim, blistavim i prekrasnim lookom. Inspiriran trendom ljubičaste boje, Candy Edge prikazuje očaravajuće nijanse lavande koja je zauzela centar pozornosti. Boja kose u modernim nijansama lavande uistinu podsjeća na virtualnost našeg planeta. Ovaj look savršeno prikazuje odraz društva na suptilan i uzbudljiv način.

EARTHY TEXTURE

The Earthy Texture vraća buntovničku energiju 90-ih inspiriranu uličnom modom. Divlje kovrče koje podsjećaju na kultne glazbenike tog vremena, uravnotežene skladnim spojem bakrenih i prodornih žutih nijansi. Uz ovu frizuru pripremite se na grunge izgled koji budi inspiraciju

ZA VIŠE

INSPIRACIJE