Skip to Content

Vrijednost brenda

 

U Indoli smo ponosni što smo profesionalni brend za kosu inspiriran stvarnim životom i stvarnim ljudima. Fokusirani smo na vaše individualne potrebe koje imate kao frizeri, ništa više—Pružamo izvanredne rezultate boja u kompaktnom i intuitivnom asortimanu koji vam omogućuje pružanje više usluga s manje proizvoda. 

 

Svoje znanje, iskustvo i kreativnost posvećujemo tome da vas uvijek inspiriramo street style lookovima koje su osmislili naši eksperti za koloracije. Istinsko, autentično, komercijalno, nosivo - naš Street Style DNK svidjet će se svim klijentima u vašem salonu, od 17 do 70! Naša Street Style kolekcija izlazi dva puta godišnje za redovite inspiracije, ali i relevantne sezonske prilike s nizom edukacijskih videa i seminara koji vas upoznaju s našim novim uslugama.

Pretvaramo znanje u vještine i naše partnere u majstore koloracije. Pratimo vas offline i online s holističkom ponudom obuke kako bismo vam pomogli u rastu. Edukaciju krojimo prema vašim potrebama dijeleći ju na osnovnu, kreativnu i inspirativnu edukaciju. Naš cilj je biti vaš partner, vaše rješenje za izazove i vaš izvor inspiracije. Vjerujemo da je edukacija temelj uspjeha—računajte na nas 24/7!

Uz vas smo kao pomoć u rastu vašeg poslovanja. Boje su glavni izvor vaših prihoda, zato smo stvorili usluge koloracije koje donose novac i materijale vrhunske kvalitete kako bismo povećali vašu klijentelu i promovirali vaše poslovanje. Razvijamo kartice vjernosti i trendovske darove uz kupnju kako bismo zadržali vaše najvrednije klijente; surađujemo s renomiranim poznatim brendovima i dizajniramo salonske alate u ograničenim izdanjima kako bismo vam pomogli da se izdvojite iz gomile!​

You need to accept cookies to play this video