Naša filozofija

Naša Street Style kolekcija nadahnuta je stvarnim nevjerojatnim stilovima i modom koja se može otkriti ​ na ulicama širom svijeta. Zatim ih naša kreativna ekipa frizera i modnih stilista interpretira u look koji lako možete isprobati na vašim klijentima.​ Istovremeno ćemo vas također informirati o najnovijim trendovima u boji, šišpanju i tehnikama kako bi i vaš salon postao omiljeno odredište svima.

https://dm.henkel-dam.com/is/image/henkel/img_CreaticeCrew-v3

Najnoviji trendovi naše kreativne ekipe

Naš vrhunskih tim stručnjaka za kosu svoju inspiraciju traži u svakodnevnom životu i na gradskim ulicama kako bi kreirao najaktiualnije lookove.

 

https://dm.henkel-dam.com/is/image/henkel/img_LatestTechniques-v3

Najnovije blockbuster tehnike

Vrhunska ovogodišnja tehnika boja nadopunjena je sezonskim tehnikama šišanja i savjetima za oblikovanje

 

https://dm.henkel-dam.com/is/image/henkel/img_LatestCommercials-v4

Najnovije komercijalne usluge

Mogućnosti sezonskih usluga koje su temeljene na izuzetno komercijalnom i otmjenom izgledu koji se lako mogu prilagoditi i rekreirati u svakodnevnoj stilskoj ponudi

 

Zašto izabrati SSC za vaš salon?​

"Naša Street Style kolekcija posebno je stvorena da nadahne vas i vaše klijente. Trendovi dolaze ravno s ulice, a zatim ih naša ekipa transformira u frizure i stilove koje je lako reproducirati i pružiti zapanjujuće rezultate svojim klijentima. Svaki sezona donosimo vam najsuvremeniji izgled, tehnike i stilove koje možete prenijeti svojim klijentima.

 

I dalje će se vraćati češće jer ćete biti prvi salon u vašem području koji će znati najnovije modne trendove u kosi. Učinite da se vaš salon istakne od ostalih upotrebom upečatljivih tehnika šišanja i bojanja te dalje razvijajte svoje vještine kao stilista kojeg svi žele na brzom biranju. "