Skip to Content

SSC S/S 24

Predstavljamo Cerative Confidence s našom najnovijom kolekcijom proljeće ljeto, Pripremamo "stage" za novo poglavlje ljepote u 2024. Inspirirani nedavnim promjenama lifestylea, kreirali smo ovu kolekciju kako bismo potaknuli ravnotežu, autentičnost i brigu o sebi. 

Uz našu pouzdanu stručnost o boji pozivamo vas da prigrlite trenutke mira, zastanete i osvijestite se kako biste inspirirati svoju kreativnu dušu.

Svaka frizura priča svoju priču o osnaživanju, samootkrivanju i umjetnost kreativnog izražavanja.

Emerald Texture

Look Emerald Texture poziva na pronalaženje ravnoteže između odvažnosti i ležernosti. Neonsko zelena i žuta boja limete isprepliću se na teksturiranom platnu kreirajući vizualno snažan razdjeljak: odvažan i samopouzdan look za one koji se žele istaknuti ovog ljeta. Look se odlično slaže s plavim nijansama outfita, dodajući mu dašak vedrine.

Smoky Edge

Poput tamnih nijansa mističnog sumraka, Smoky Edge kombinira nježne i tamnije sive tonove. Odvažna mješavina hladnih tamnijih i vibrantnih sivih nijansi za kreaciju transformacijskih rezultata. Sleek bob frizura s asimetričnim šiškama i reflektirajućim modnim izborom. Ovaj look posvećen je svima onima koji se usude izrazili introspektivno i samouvjereno.

Dusk Blonde

Ovaj look utjelovljuje nježnu mušku stranu kroz opuštajuće blond tonove i razbarušene valove.  Nježna mješavina balayagea i korijena koja budi buntovnički duh, a kombinaciji s ležernim boho inspiriranim outfitom, ovaj look predstavlja slobodu duha koji utjelovljuje spokoj i vedrinu kasnog ljetnog sumraka.

Blueberry Fusion

Bogata smeđa baza sa slojevitim  i intenzivnim tamno-ljubičastim i pastelno plavim pramenovima prikazuje simetričan ples boja. Frizura je spoj dužih sekcija u kontrastu s kraćim unutarnjim slojevima koji naglašavaju jedinstvenu osobnost. U kombinaciji s električnim outfitom ovaj look budi samopouzdanje i kreativnost.

 

Ruby Flash

Obogaćen efektnim crvenim nijansama, look Ruby Flash ističe vibrantne položaje najsjajnije na vrhu glave. Glatka i nježna silueta frizure besprijekorno kombinira eleganciju s jednostavnošću. U kombinaciji s hrabrim odabirom outfita kompletan look postaje zadivljujuća mješavina odvažnosti i stila.

Za više

inspiracije