DRAGI ISTINSKI ZALJUBLJENICI BOJA,

USLUGA je ono što vi kao frizeri nudite svojim klijentima:

USLUGA je ono što vi kao frizeri nudite svojim klijentima:

ilj vam je isporučiti željeni krajnji izgled sa svojim vještinama za što klijenti plaćaju. Usluge unutar salona koje se smatraju uspješnim su one koje kreiraju cjelokupnu vrijednost.

Neki važni kriteriji koje treba ispuniti su:

 • Wow efekt za frizera i klijenta poput vidljivog efekta prije/poslije
 • Učinkovitost u salonu, razumno trajanje usluge
 • Potpuni asortiman proizvoda za cjelokupni izgled za rješavanje specifičnih potreba klijenata. 
 • Ekskluzivnost koja je dobra za imidž klijenata i frizera koji nude uslugu koju može pružiti samo profesionalac!

S Indolom smo razvili matricu klijentele kako bismo vam pomogli identificirati potrebe svakog klijenta i zadovoljiti njihove potrebe bilo da imaju 17 ili 70 godina! Pogledajte sljedeće stranice za više inspiracija usluga po dobnim skupinama.

Vaša raznobojna,

INDOLA

COLOUR ID USLUGA

Idealna ciljana skupina:
Statement Maker
Dobna skupina 17-24

Imate mlade klijente koji žele pronaći svoju idealnu boju? Vrlo raznolika skupina klijenata s radikalno različitim željama!

S našom Colour ID uslugom možete ponuditi nekoliko rješenja: od nježnih, nevidljive pastelne boje do nijansi koje naglašavaju njihovu prirodnu boju kose... Od skrivenih odvažnih nijansi do jarke kose duginih boja...Sve je moguće!

Ako vaši klijenti žele svoju boju odnijeti na novu razinu, pratite naše savjete za postizanje boja iz snova bilo da se radi o pastelnim pramenovima ili kosi u duginim bojama.

KORACI USLUGE:
 • Konzultacija
 • Prethodno posvijetlite ako je potrebno uz RAPID BLOND+ or BLONDE EXPERT
 • Provjerite je li postignuta željena razina posvjetljivanja, temeljito isperite, šamponirajte i koristite regenerator za obojenu kosu
 • Osušite kosu i planirajte sljedeću boju
 • Koristite CREA-BOLD za intenzivne rezultate boje ili pomiješajte s maskom za kosu za nježnije pastelne ili prirodne poboljšane boje
 • Nakon vremena razvijanja temeljito isperite i stilizirajte
 • Obavezno preporučite režim kućne njege za održavanje rezultata bojanja
Nježne pastelne nijanse:

Bilo da je boja kose ledeno blond zimi ili topla ljeti ove svijetle pastelne nijanse uvijek iznova izdržavaju test vremena. Ne samo da su uvijek u trendu, one su također odlični pokretači raspoloženja za vaše odvažne klijente koji vole često mijenjati boju kose. 

Uz širok izbor boja koje se lako održavaju uz INDOLA asortiman za obojenu kosu.

U isto vrijeme boje savršeno naglašavaju i prirodne nijanse.

Kako održavati kosu u duginim bojama?

Usavršili ste kosu u duginim bojama. Sada je vrijeme da se pobrinete kako se najbolje brinuti o njoj.

Savjet 1: Kreirajte režim njege za kosu unutar našeg asortimana

Savjet 2: Redovite posjećujte salon za prepravke, zakažite unaprijed termine

Savjet 3: Rjeđe perite kosu

Kosa u jarkim duginim bojama:

Postoji cijeli spektar nijansi koji možete odabrati! Kako biste pronašli najbolju moguću boju dijelovi kose na koje nanosite boju moraju biti svijetlo blond baš kao savršeno platno prije bojanja. Stanje kose je ključno za postizanje lijepe, odvažne boje koja traje.

Drugi korak u postizanju završnih rezultata je korištenje CREA-BOLD asortimana. Eksperimentirajte s efektima i budite kreativni u postizanju jedinstvenog looka duginih boja. Ključ je promišljanje o sekcijama kose i položaju nijansi i slaganje s klijentom o tome kako će pozicioniranje boje izgledati nakon stiliziranja.

MELT & REFINE USLUGA

Idealna ciljana skupina:
Simply Sophisticated
Dobna skupina 25-34

Flexible options, customized service and inspiration on latest trends paired with tips from the Hairdresser is what clients around their 30s are looking for.
Expensive blonde and brunette hair is here to bring added depth, dimension and shine to the hair. Or simply going to enhance their existing colour in the most natural-looking way.

Featuring subtle highlights that shine, shimmer and bring laidback luxe to the fore, our Melt & Refine Service is low on contrast, low on maintenance, but high on unstoppable radiance.

KORACI USLUGE:
 • Konzultacija 
 • Za suptilne pramenove koji se stapaju s prirodnom kosom koristite BLONDE EXPERT izbjeljivač
 • Kako bi oplemenili rezultate koristite PCC s ili bez COLOR TRANSFORMEROM ovisno o željenom rezultatu
 • Nakon razvijanja isperite kosu te operite šamponom i njegujte proizvodima za obojenu kosu
 • Osušite kosu i planirajte sljedeći korak u bojanju ako je potrebno
 • Koristite CREA-BOLD pomiješan s maskom za kosu za poboljšanja boje i sjaja
 • Nakon razvijanja temeljito isperite i stilizirajte 
 • Obavezno preporučite režim kućne njege za održavanje rezultata bojanja
Luksuzne smeđe i crvene

Različite smeđe i crvene nijanse imaju predivan sjaj, svijetli i tamni pramenovi naglašavaju dubinu kose. Svaka kreacija bi trebala biti suptilna ali privlačna. Stanje kose je ključno i za ovaj look. Kosa bi trebala biti sjajna, bez frizza i savršeno stilizirani. S toga kod ove usluge fokusirajte se na hidrataciju kao i na boju.

Sheer blondes, Usavršavanje boje

Prozirni skoro nevidljivi tonirani pramenovi odvesti će boju na novu razinu, ali oprezno s posvjetljivanjem da ne završite s izblijedjelim lookom. Ovi svijetli lookovi bi se trebali stopiti s kosom i pružiti savršen sjaj. Zato je BLONDE EXPERT najbolji izbjeljivač za svaki pramen. Trik je u slojevitosti nijansi u istom smjeru tonova.

Colour refinement

Ako je vaš klijent blagoslovljen prirodnom bojom kose koja već prepuna dimenzija usavršavanje boje može biti sve što im treba kako bi ju dodatno naglasili postojeću boju koristeći PCC i COLOR TRANSFORMER kao i CREA-BOLD u kombinaciji s našim maskama za kosu.

BESPOKE SUBLIMITY USLUGA

Idealna ciljana grupa:
Precision Seeker 
Dobna skupina 35-44

Ne postoji ništa poput osjećaja svježe obojene kose. I za frizere i za klijente postoji nešto zadovoljavajuće kod bojanja kose, kada popravljate izrast, kreirate sjajnu boju na cijeloj kosi ili uklanjate prve sijede.

KORACI USLUGE:
 • Konzultacija
 • Za usavršavanje kose koristite PCC sa ili bez COLOR TRANSFORMERA ovisno o željenom rezultatu.
 • Nakon razvijanja boje temeljito isperite i šamponirajte kosu te koristite regenerator za obojenu kosu
 • Osušite kosu i planirajte sljedeći korak bojanja ako je potrebno
 • Obavezno preporučite režim kućne njege za održavanje rezultata bojanja
DODATNA USLUGA NJEGE:
 • Konzultacija
 • Nanošenje maske i masaža
 • Temeljito ispiranje
 • Stiliziranje
Uklanjanje prvih sijedih?

Predlažemo uslugu s demi permanentnom bojom koja će nježno prekriti pramenove sijedih bez stvaranja ravne prijelazne linije. Usudite se postići savršene rezultate, kreirajući nevjerojatne rezultate boje koristeći PCC i COLOR TRANSFORMER za uklanjanje prvih sijedih ili kao osvježavanje između posjeta salonu.

Vaši klijenti razumiju da ljepota i zdravlje vlasišta idu ruku pod ruku. Uvedite uslugu njege kako biste upotpunili cijeli pristup. Sljedeće: održavajte rezultate boje postojanima dok osiguravate zdravlje kose i sjaj uz preporuku najboljih proizvoda poput šampona za očuvanje boje ili zaštitu od sunca. Ne oklijevajte u savjetovanju vaših klijenata o važnosti njege obojene kose baš poput profesionalca.

COLOUR REBOOT USLUGA

Idealna ciljana grupa:
Simply Loyal 
Dobna skupina 45-55

Kada klijenti krenu primjećivati sijede fokusiraju se na bojanje izrasta. Posebno u ovoj skupini klijenata žele prirodne rezultate koji vam nude puno opcija.

S našom Colour Reboot možete koristiti pramenove kako bi stopili sijede ili kreirati sjenčanje izrasta koji će pokriti svaku sijedu za savršeno jednake rezultate. Pramenovi čak mogu učini kosu gušćom.

Rezultati? Savršeni prirodni rezultati s efektom više tonova koji odgovara svima, od blond do crvenih i smeđih.

KORACI USLUGE:
 • Konzultacija
 • Za pramenove s više tonova, babylight ili balayage koristite Blond Expert izbjeljivač
 • Za prekrivanje sijedih koristite PCC ili BLONDE EXPERT Ultra Blend+
 • Nakon razvijanja boje temeljito isperite i šamponirajte kosu te koristite regenerator za obojenu kosu
 • Osušite kosu i planirajte sljedeći korak bojanja ako je potrebno npr. naglašavanje pramenova toniranjem
 • Nakon vremena razvijanja temeljito isperite i stilizirajte
 • Obavezno preporučite režim kućne njege za održavanje rezultata bojanja
COLOUR GREY HAIR IF:

Vaša klijentica želi sjenčanje izrasta kroz sijede ili jednostavno više voli nositi istu bogatu, sjajnu nijansu kroz cijelu kosu. Ne žele svi pramenove s toga permanentna formula PCCa ili BLOND EXPERT Ultra Blend+ omogućit će da sakrijete sijede i dobijete jednolik završetak.

OBOJITE SIJEDU KOSU AKO:
Je vaša klijentica radila pramenove koje želi održavati ili želi isprobati po prvi put kako bi sakrila sijede. Za one klijentica koje u potpunosti žele sakriti sijede i imati pramenove najbolja je opcija kombiniranje dviju usluga. Prvo prekrivanje izrasta, a zatim višedimenzionalno toniranje pramenova.
Ovih dana postoji bezbroj načina kako kreirati pramenove. Od balayagea do babylightsa, nudimo puno tehnika između kojih možete odabrati pravu za vas

Kao i sva obojena kosa i sijeda treba njegu nakon bojanja. Koristite proizvode za njegu kao završni korak svake usluge i preporučite svojim klijentima kako održavati kosu nakon izlaska iz salona.

COLOUR REVERSAL USLUGA

Idealna ciljana grupa:
Happy Transitioner 
Dobna skupina 55+

Žele li vaši klijenti u potpunosti prijeći u sijedu boju ili žele osvježiti postojeću srebrnu kosu?

Obožavat će Colour Reversal uslugu. Pomiješajte sijede i blond sa tamnijim tonovima, usluga će kreirati svijetle sjene, a kosa će izgledati sjajno u svakom pokretu.

Colour Reversal usluga kreira dimenzionalni look za vaše klijente, bez obzira jesu li već sijedi ili žele to postati.

KORACI USLUGE:
 • Konzultacija
 • Za prelazak u sijedu koristite PCC i Color transformer. Ovisno o povijesti kose malo babylightsa oko lica se može kreirati s BLOND EXPERT izbjeljivačem.
 • Koristite šampon i regenerator za obojenu ili izbijeljenu kosu. Stilizirajte po želji.
 • Preporučite režim kućne njege za održavanje rezultata iz salona
 • Za osvježavanje boje koristite BLONDE EXPERT InstaCool šampon i masku
USAVRŠAVANJE SIJEDE:

Recite svojim sijedim klijentima da mogu njegovati kosu s ljubičastim šamponom, regeneratorom u spreju i maskom. 

Ti proizvodi nisu samo za blond klijentice; ljubičasti pigment može neutralizirati tonove žute kod sijede i srebrne kose. 

Sve što trebaju koristiti je BLOND EXPERT InstaCool šampon, ostavite da djeluje 2-5 minuta i zatim isperite i nastavite sa BLONDE EXPERT InstaCool regeneratorom u spreju ili maskom

TRANSFORMACIJA U SIJEDU KOSU:

Ako vaši klijenti žele prijeći u sijedu boju možete dodati tamnije dijelove s nekoliko pramenova i babylightsa oko linije kose za kreiranje dimenzije. 

Isprobajte tamnije dijelove sa PCC i COLOR TRANSFORMEROM za kreiranje nježno prozirnih rezultata. Ili ako želite postići jači intenzitet boje nanesite PCC tamnije nijanse sa do 100% prekrivanja i kreiranjem dubine. 

Savršen proizvod za kreiranje babyblightsa je naš BLONDE EXPERT izbjeljivač. 

Kao i obojena kosa i sijeda treba njegu. Osigurajte najbolje proizvode kao završni korak usluge i recite klijentima kako da najbolje održavaju rezultate iz salona.