Skip to Content

Pridružite se našem #colorblasted izazovu!

#colorblasted izazovu!

#getcolorblasted koristeći naš novi #colorblaster njegujući pigmentirani regenerator koji se ispire, a dolazi u 8 filter-friendly nijansi. Objavite svoju fotografiju na Instagramu koristeći hashtag #colorblasted i #SimplySmarter za mogućnost osvajanja putovanja na snimanje Indola kolekcije za Jesen/Zimu.

#getcolorblasted i osvojite…

…putovanje na iduće Indolino snimanje za novu #streetstyle kolekciju Jesen/Zima!

Jeste li pronašli svoju savršenu #colorblaster nijansu? Odlično, sada samo pratite korake niže kako biste sudjelovali u #getcolorblasted izazovu* i dobili priliku biti objavljeni na službenim društvenim mrežama!

Svi se mogu pridružiti #getcolorblasted izazovu, ne samo frizeri. Na Instagramu objavite fotografiju looka za koji ste koristili jednu od #colorblaster nijansi i označite hashtagove #getcolorblasted i #SimplySmarter.

Potpune prijave će pregledati dvočlani žiri koji će izabrati pobjednike na temlju njihove kreativnosti i vještina. Dva izabrana pobjednika, jedan frizer i jedan klijent, zajedno će otputovati na iduće snimanje Indoline #streetstyle kolekcije Jesen/Zima gdje će imati posebnu priliku zaviriti iza kamera!

 

*Provjerite uvjete i izjavu o privatnosti za #getcolorblasted izazov.

Pridružite se i osvojite

Upoznajte Žiri!

Novi #colorblaster

Novi Indola #colorblaster njegujući pigmentirani regeneratori koji se ispiru, nude 3 tipa transformacije: 

1 - Pastelno do intenzivno toniranje

2 - Trenutno osvježenje boje

3 - Trenutna neutralizacija

#colorblaster vam omogućava da se izrazite uz jednostavnu njegu kose. Stoga, nemojte čekati! Izaberite svoju omiljenu nijansu: Clarendon (plavi), Juno (neutralizator), Mayfair (crveni), Willow (ružičasti), Valencia (mint-zeleni), Lark (srebrno-sijedi), Crema (zlatni blond) or Sierra (čokoladno smeđi).

KEY INGREDIENTS

Želite li kupiti ovaj proizvod?

#colorblaster shades

You need to accept cookies to play this video

Kako kreirati look